Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Ayurvedski tretmani s Ivorom Medvedom

24. studenoga 2018. u 15:00 do 21:00

ABHYANGA
Abhyanga masaža naziva se univerzalnim tretmanom zbog širokog opsega primjene. Puno je više od klasične masaže. Za početak, Abhyanga je energetski tretman u kojem se tretiraju energetski kanali (nadi) i vitalne točke (marma) da bi se um, duh i tijelo dovelo u balans koji donosi unutarnji mir. Tretman čine potpunim ayurvedsko toplo ulje i fina energija terapeuta.
Neke od dobrobiti abhyange su:
mentalno: uklanja stres, lakši i dublji san, opuštenost, vedrije misli, uravoteženost nervnog sistema;
tijelo: čišćenje od toksina, punjenje energijom, osjećaj težine je smanjen, podmazivanje zglobova, tijelo je savitljivije, koža je meka, glatka, sjajna i elastična, uravnotežen hormonalni sustav, pomlađivanje.
Tretira se cijelo tijelo u trajanju od 60 minuta.

SHIRODHARA
Iza neobičnog imena krije se potpuno jednostavan, ali zanimljiv i krajnje efikasan ayurvedski tretman. Shirodara je anti stres tretman i koristi se za niz stanja povezanih sa živčanim sustavom: protiv glavobolje, nesanice, depresije, nervoze, napetosti, preosjetljivosti. Uklanja strahove, brige, pomaže sniziti visoki tlak… Pogodna je sve tipove dosha i isto tako, uravnotežuje sve tri doshe.
Unutarnji osjećaji poput zadovoljstva, lakoće i sreće nisu ništa neobično jer Shirodara potiče mozak na izlučivanje dopamina, serotonina i endorfina.
Trajanje: 30 minuta

WISHESH
Grublja verzija Abhyange. Odlična za perifernu cirkulaciju i osobe koje vole masaže s pritiskom. Također se tretira cijelo tijelo.
Trajanje: 60 minuta

UDWARTANA
Peeling masaža cijelog tijela. Ono što je čini zanimljivom je da se izvodi smjesom napravljenom od žitarica I ayurvedskog ulja. Nakon tretmana:
odstranjen je stari sloj kože pa je ona sada iznimno glatka I meka
cirkulacija je pojačana a time i izmjena tvari
energetski kanali (shrote) su pročišćeni
živčani susutav je umiren
Trajanje: 60 minuta

INDIJSKA MASAŽA GLAVE
Kratak tretman za vedriji dan!
Jača koncentraciju, uklanja stres i napetost, poboljšava cirkulaciju glave, donosi pozitivne misli, osvježava nakon napornog dana. Tretiraju se, glava, vrat, ramena.
Trajanje: 25 minuta

PADA ABHYANGA (masaža stopala)
Umiruje um, revitalizira živčani sustav, uklanja umor i ukočenost u nogama, uravnotežuje Vata energiju..Tretiraju se Marma točke na stopalima.
Trajanje: 20min

NASYA
Za sve probleme sa sinusima i dišnim putevima. Uklanja sluz, čisti bronhije, pomaže kod astme, alergija, glavobolja, nesanica, polipa, ukočenog vrata i ramena, te uklanja osjećaj težine u tijelu. Idealan tretman za proljetno ili jesensko čišćenje organizma.
Trajanje: 50 minuta

NETRA TARPANA
Pomaže kod svih problema s očima. Opušta, čisti i osvježava oči, koristi se kod stanja kao što su: konjuktivitis, glaukom, peckanje očiju, umorne, suhe, upaljene oči, napetost u glavi i očima. Više tretmana umanjuje bore i crnilo oko očiju. Posebno se preporuča svim onima koji provode mnogo vremena pred ekranom ili za volanom.
Trajanje: 40 minuta

MARMA
Iznimno vrijedan i ugodan tretman. Tretira se 108 vitalnih točaka tijela. Budi duh, dovodi cijelo biće u ravnotežu i stanje potpune opuštenosti, pomlađuje, budi intuiciju. Za one koji žele probat nešto više.
Trajanje: 45 minuta

CIJENE

Upiti o cijenama pojedinih tretmana na 095-900-5228 (Ivor).

TERMINI I REZERVACIJE

Tretmani se odvijaju u subotu i nedjelju od 15 do 19 sati.

Svoj termin rezervirajte na 095-900-5228 (Ivor) ili sattva@sattva-centar.hr.

Detalji:

Datum:
24. studenoga 2018.
Vrijeme:
15:00 do 21:00
Događaj Category:
Događaj Tags:
,

Organizator

Ivan Palijan
Telefon:
091 6000 245
E-pošta:
sattva@sattva-centar.hr
Web stranica:
https://sattva-centar.hr

Lokacija

SATTVA – Centar zdravlja i sreće
Varaždinska 20 C
Beretinec, Varaždinska županija 42201 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 6000 245
Web stranica:
https://sattva-centar.hr

Sviđa ti se SATTVA?

Prijavi se na naš newsletter!