Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BOŽIĆNI PARTY NA SELU – MUZIKA, MEDITACIJA I MEZA

25. prosinca 2017. u 19:00 do 23:30

Rezervirajte ovaj termin za zabavu. Bez joge, bez pranayama, samo uz nešto  meditacije, družit ćemo se uz hranu i piće, a za ludu zabavu je zadužen DJ Li-Jan-Pa, poznat starijoj publici po svojim DJ setovima iz zagrebačke Močvare, a u zadnje vrijeme poznat po tome što volontira po svadbama.

DJ Li-Jan-Pa je neumoran nad svojom playlistom, bira vrhunsku glazbu iz proteklih desetljeća – 70-ih, 80-ih, 90-ih, a, pazite, poznaje i glazbu 21. stoljeća! U moru elektronskih ritmova, ubacit će dosta bezvremenskih alternative rock hitova, te poneko iznenađenje afro, reggae ili azijskog ritma.

Ako se on slučajno umori (da, moguće je), dosadi mu, ili dosadi svima nama, počinjemo s karaoke partyjem bez kompromisa! U svakom slučaju, karaoke party će početi kako se bude  približavala ponoć. S obzirom da će većina susjeda biti s nama, nismo ograničeni s količinom decibela koju možemo proizvesti.

Pripremit ćemo za vas nešto hrane i pića, ali ste slobodni i pozvani donijeti nešto sa sobom što ćete podijeliti s drugima. Tu smo ograničeni na vegetarijansku hranu i pića bez alkohola.

Ponesite sa sobom i jedan mali poklon koji ćete ukusno upakirati. Ništa skupo, ne morate čak niti kupovati, možete uzeti nešto od doma. Nekoga ćete s njime lijepo razveseliti.

Obucite se svečano, lijepo, u nekom retro stilu ili se maskirajte. Neka vas svi primijete!

Oko ponoći je moguć i vatromet, ali ništa ne obećavamo.

To je to, vidimo se!

Details

Date:
25. prosinca 2017.
Time:
19:00 do 23:30
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Ivan Palijan
Phone:
091 6000 245
Email:
sattva@sattva-centar.hr
Website:
https://sattva-centar.hr

Venue

SATTVA – Centar zdravlja i sreće
Varaždinska 20 C
Beretinec, Varaždinska županija 42201 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
+385 91 6000 245
Website:
https://sattva-centar.hr