Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Joga – cjeloviti pristup

29. kolovoza 2019. u 17:45 do 19:00

25KN

OTKRIJMO ZAJEDNO ŠTO JE PRAVA JOGA!

Cjeloviti pristup jogi se temelji na programu i tehnikama Sri Sri Yoge koju širom svijeta podučava fondacija Art of Living. Približava iskustvo joge početnicima, a onima iskusnima produbljuje njihovu osobnu praksu. Ovo je jedinstveni sat joge koji uključuje pranayame, asane i meditaciju

PRANAYAME

Tradicionalne tehnike upravljanja dahom kojima se on usmjerava, zadržava i otpušta kako bi se upravljalo suptilnim energijama i na taj način energiziralo tijelo i um, te otpustile emocije i stres. Ovdje ćemo raditi nekoliko varijanti, ovisno od sata do sata, uz stručno vodstvo i nadzor.

ZAGRIJAVANJE, ASANE I RELAKSACIJA

Počinjemo s laganim pokretima tijela kako bi ga pripremili za aktivnost. Istezanja, rotacije i brzi pokreti u mjestu su standardni načini zagrijavanja. Završavamo s nekoliko krugova pozdrava suncu koje prvo radimo sporo, a onda ubrzavamo.

Središnji dio sata joge se sastoji od stojećih, ležećih (trbuh i leđa) i sjedećih asana. Pažnja prati pokret i dah što dovodi do vraćanja uma u sadašnji trenutak. Asane se temelje na tradicionalnim hatha yoga asanama koje je Sri Sri Ravi Shankar, utemeljitelj Art of Livinga, postavio u jedinstvenu sekvencu koja potiče unutarnje buđenje.

Na kraju se opuštamo u ležećem položaju uz vođenu yoga nidru. Pažnju redom usmjeravamo u sve dijelove tijela, osjećamo kako smo energizirani i odmorni.

VOĐENA MEDITACIJA

Za potpuno iskustvo joge okrećemo pažnju suptilnim razinama našeg bića. U meditaciji ne radimo ništa, ne želimo ništa i nismo ništa. Potpuno se opuštamo i svoj um usmjeravamo unutra, u tišinu.

CIJENA

Prvi sat je besplatan. Članarina za 4+1 dolaska u roku od 2 mjeseca iznosi promotivnih 100 kn za zaposlene, 70 kn za sve ostale, a za 8+2 dolaska u roku od 3 mjeseca 180 kn za zaposlene, 120 kn za sve ostale. Jedan sat iznosi 25/20 kn.

TERMINI, PRIJAVE I UČITELJI

Redovni satovi joge se održavaju u Sattva – Centru zdravlja i sreće svaki utorak od 18:00 do 19:15 sati, te četvrtak od 17.45 do 19.00 sati. Prijaviti se možete na licu mjesta (prvi sat je besplatan) ili na naše kontakte. Sat joge vode Ivan Palijan i Jasna Ćerić, dugogodišnji učitelji joge

Detalji:

Datum:
29. kolovoza 2019.
Vrijeme:
17:45 do 19:00
Cijena:
25KN
Događaj Category:

Organizator

Ivan Palijan
Telefon:
091 6000 245
E-pošta:
sattva@sattva-centar.hr
View Organizator Website

Lokacija

SATTVA – Centar zdravlja i sreće
Varaždinska 20 C
Beretinec, Varaždinska županija 42201 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 6000 245
View Lokacija Website

Sviđa ti se SATTVA?

Prijavi se na naš newsletter!