Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Joga – cjeloviti pristup

7. studenoga 2019. u 18:00 do 19:00

25KN

OTKRIJMO ZAJEDNO ŠTO JE PRAVA JOGA!

Cjeloviti pristup jogi se temelji na programu i tehnikama Sri Sri Yoge koju širom svijeta podučava fondacija Art of Living. Približava iskustvo joge početnicima, a onima iskusnima produbljuje njihovu osobnu praksu. Ovo je jedinstveni sat joge koji uključuje pranayame, asane i relaksaciju

PRANAYAME

Tradicionalne tehnike upravljanja dahom kojima se on usmjerava, zadržava i otpušta kako bi se upravljalo suptilnim energijama i na taj način energiziralo tijelo i um, te otpustile emocije i stres. Ovdje ćemo raditi nekoliko varijanti, ovisno od sata do sata, uz stručno vodstvo i nadzor.

ZAGRIJAVANJE

Počinjemo s laganim pokretima tijela kako bi ga pripremili za aktivnost. Istezanja, rotacije i brzi pokreti u mjestu su standardni načini zagrijavanja. Završavamo s nekoliko krugova pozdrava suncu koje prvo radimo sporo, a onda ubrzavamo.

ASANE

Središnji dio sata joge se sastoji od stojećih, ležećih (trbuh i leđa) i sjedećih asana. Pažnja prati pokret i dah što dovodi do vraćanja uma u sadašnji trenutak. Asane se temelje na tradicionalnim hatha yoga asanama koje je Sri Sri Ravi Shankar, utemeljitelj Art of Livinga, postavio u jedinstvenu sekvencu koja potiče unutarnje buđenje.

RELAKSACIJA

Na kraju se opuštamo u ležećem položaju uz vođenu yoga nidru. Pažnju redom usmjeravamo u sve dijelove tijela, osjećamo kako smo energizirani i odmorni.

DONACIJA

Prvi sat je besplatan. Članarina za 4+1 dolaska u roku od 2 mjeseca iznosi promotivnih 100 kn za zaposlene, 70 kn za sve ostale, a za 8+2 dolaska u roku od 3 mjeseca 180 kn za zaposlene, 120 kn za sve ostale. Jedan sat iznosi 25/20 kn.

TERMINI, PRIJAVE I UČITELJI

Joga – cjeloviti prisup se održava u Sattva – Centru zdravlja i sreće svaki utorak i četvrtak od 18:00 do 19:00 sati. Nakon njega slijedi mala (utorkom) ili velika (četvrtkom) sudarshan kriya za one koji su prošli AOL Program sreće. Prijaviti se možete na licu mjesta (prvi sat je besplatan) ili na naše kontakte. Sat joge vode Ivan Palijan i Jasna Ćerić, dugogodišnji učitelji joge

Detalji:

Datum:
7. studenoga 2019.
Vrijeme:
18:00 do 19:00
Cijena:
25KN
Događaj Category:

Organizator

Ivan Palijan
Telefon:
091 6000 245
E-pošta:
sattva@sattva-centar.hr
View Organizator Website

Lokacija

SATTVA – Centar zdravlja i sreće
Varaždinska 20 C
Beretinec, Varaždinska županija 42201 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 6000 245
View Lokacija Website

Sviđa ti se SATTVA?

Prijavi se na naš newsletter!