Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Joga – napredni cjeloviti pristup

31. siječnja 2018. u 18:00 do 19:15

15KN

ISKORISTI SVE SVOJE POTENCIJALE

Kako bismo osnažili tijelo i doveli ga u ravnotežu, naglasak je ovdje na asanama i zadržavanju u njima. Klasičan pristup iz hatha yoge obogaćen je modernim varijacijama koje omogućuju i početnicima da napreduju, a onim iskusnima da se učvrste u svojoj praksi. Program je dodatno obogaćen vježbama snage i intenzivnijim zagrijavanjem

PRANAYAME

Tradicionalne tehnike upravljanja dahom kojima se on usmjerava, zadržava i otpušta kako bi se upravljalo suptilnim energijama i na taj način energiziralo tijelo i um, te otpustile emocije i stres. Naglasak je na obraćanju pažnje na ritmove disanja i njegovo kontroliranje.

ZAGRIJAVANJE, ASANE I RELAKSACIJA

Počinjemo s laganim pokretima tijela kako bi ga pripremili za aktivnost. Istezanja, rotacije i brzi pokreti u mjestu su standardni načini zagrijavanja. Završavamo s više krugova pozdrava suncu.

Središnji dio sata joge se sastoji od stojećih, ležećih (trbuh i leđa) i sjedećih asana. Pažnja prati pokret i dah što dovodi do vraćanja uma u sadašnji trenutak. Asane se temelje na tradicionalnim hatha yoga asanama čije su varijante modernizirane, a radimo tako da se u njima zadržavamo nešto duže. Vježbe snage ubacujemo između asana i njima ciljamo na osnaživanje pojedinih grupa mišića i dijelova tijela.

Na kraju se opuštamo u ležećem položaju uz vođenu yoga nidru. Pažnju redom usmjeravamo u sve dijelove tijela, osjećamo kako smo energizirani i odmorni.

CIJENA

Prvi sat je besplatan. Članarina za 4+1 dolaska u roku od 2 mjeseca iznosi promotivnih 80 kn za zaposlene, 55 kn za sve ostale, a za 8+2 dolaska u roku od 3 mjeseca 150 kn za zaposlene, 100 kn za sve ostale. Jedan sat iznosi 25/20 kn.

TERMINI, PRIJAVE i UČITELJI

Satovi joge se održavaju u Sattva – Centru zdravlja i sreće utorkom i srijedom od 18:00 do 19:15 sati. Prijaviti se možete na licu mjesta (prvi sat je besplatan) ili na naše kontakte. Sat joge vode Ivan Palijan i Jasna Ćerić, dugogodišnji učitelji joge.

Details

Date:
31. siječnja 2018.
Time:
18:00 do 19:15
Cost:
15KN
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Ivan Palijan
Phone:
091 6000 245
Email:
sattva@sattva-centar.hr
Website:
https://sattva-centar.hr

Venue

SATTVA – Centar zdravlja i sreće
Varaždinska 20 C
Beretinec, Varaždinska županija 42201 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
+385 91 6000 245
Website:
https://sattva-centar.hr