Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Kuhaonica – Vegetarijanski Božić

12. prosinca 2018. u 18:00 do 20:30

80EUR

POTPUNI POTENCIJALI VAŠEG OBROKA ČEKAJU NA VAS

Zdrava prehrana je prilagođena našoj psihofizičkoj konstituciji, našem zdravstvenom stanju, godišnjem dobu, te sadrži namirnice bez aditiva i industrijske obrade. Kako bismo iskoristili njen puni potencijal obraćamo pažnju na svaki aspekt pripreme namirnica za obrok, od njihovog izbora do njihove obrade i načina konzumacije

ZDRAVA PREHRANA

Ne postoji zdrava hrana, postoji samo zdravi način prehrane. Par organski uzgojenih namirnica ne čine zdravu prehranu, nego njihova kombinacija i način pripreme kojim se zadržavaju njihovi prehrambeni sastojci. Zdrav obrok sadrži organski uzgojene namirnice – sirovo povrće, kuhano povrće, žitarice, grahorice, sjemenke i orašaste plodove.

SADRŽAJ RADIONICE

U dva sata radionice imamo prilike čuti i vidjeti kako izgleda cjeloviti obrok, kako pravilno koristiti namirnice i začine, te na koji način ih je najbolje pripremiti kako bi se sačuvali njihovi hranjivi sastojci. Koristimo sezonsko povrće i voće koje se može nabaviti kod lokalnih proizvođača i dobavljača. Biramo organski uzgojene žitarice i grahorice koje odgovaraju našim trenutnim potrebama za nutrijentima, sjemenke i orašaste plodove koji će upotpuniti prehranu i začine koji će obrok učiniti ukusnijim i probavljivijim. Svaki obrok mora zadovoljiti svih naših pet osjetila.

SADRŽAJ OBROKA

  • Juha od sezonskog povrća sa začinima i začinskim biljem
  • Salata od sezonskog povrća sa sjemenkama, orašastim plodovima i začinskim biljem
  • Glavno jelo od kombinacije žitarice i grahorice s kuhanim povrćem, obogaćeno začinima
  • Desert bez šećera, bez glutena, bez laktoze
  • Napitak od voća i začina

VODITELJI RADIONICE

Jasna Ćerić i Ivan Palijan su dugogodišnji učitelji joge i vegetarijanci. Jasna je nakon petogodišnjeg studija nutricionizma stekla titulu magistre nutricionizima. Ivan je i učitelj ayurvedskog kuhanja pa njihova kombinacija znanja i dugogodišnjeg iskustva osigurava da vam ova radionica promjeni način prehrane i način života.

CIJENA, TERMINI I PRIJAVE

Preporučena minimalna donacija za radionicu je 80 kn. Možete je uplatiti prije početka radionice na žiro-račun udruge SATTVA – Centar zdravlja i sreće ili je ostaviti u kutiji za donacije pri dolasku na radionicu.

Radionica se traje dva i pol sata, od 18:00 do 20:30. Prijaviti se možete do dan prije početka radionice na naše kontakte.

Detalji:

Datum:
12. prosinca 2018.
Vrijeme:
18:00 do 20:30
Cijena:
80EUR
Događaj Category:
Događaj Tags:
, , ,

Organizator

Ivan Palijan
Telefon:
091 6000 245
E-pošta:
sattva@sattva-centar.hr
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

SATTVA – Centar zdravlja i sreće
Varaždinska 20 C
Beretinec, Varaždinska županija 42201 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 6000 245
Pogledajte web stranicu Lokacija

Sviđa ti se SATTVA?

Prijavi se na naš newsletter!