Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Mala škola kuhanja u SATTVA centru – Sjemenke i orašasti plodovi

12. studenoga 2018. u 18:00 do 21:00

100EUR

NAUČIMO PRIPREMITI, KUHATI I KONZUMIRATI NAŠU HRANU

Kako bismo potpuno kontrolirali našu prehranu moramo ovladati našom kuhinjom i kuhinjskim vještinama. Mala škola kuhanja se u SATTVA centru održava svaki mjesec od rujna do lipnja, svaki mjesec imamo posebna poglavlja koja nam služe da ovladamo jednim dijelom naše prehrane.

SVJESNA PREHRANA

Ako želimo znati što jedemo, moramo biti potpuno svjesni od kuda naša hrana dolazi, kako je treba pripremiti i kada i kako je konzumirati. To nam je najlakše, ako sami pripremamo svaki obrok. Za to ne treba puno vremena, treba samo vještina i znanje koje stječemo putem i praksom. Mala škola kuhanja u SATTVA centru nam služi kao vodič da saznamo sve o svojoj hrani i kako je pripremamo.

SADRŽAJ ŠKOLE

Svako poglavlje radionice će nam omogućiti da ovladamo jednim dijelom naših dnevnih obroka Ona nam daju nam na uvid teorijsko i praktično znanje o namirnicama i njihovoj primjeni, znanosti iza njih, te kako ih pripremiti za prste polizati. U svakom poglavlju će biti poseban dio koji ćemo posvetiti začinima, njihovoj upotrebi i kombiniranju.

POGLAVLJA

  • Rujan – listopad – studeni: Povrtni i zeleni kašasti sokovi; kruhovi; orašasti plodovi
  • Prosinac – siječanj – veljača: Slastice, juhe, žitarice
  • Ožujak – travanj: grahorice; jela od povrća
  • Svibanj – lipanj: Salate, voće i voćni sokovi

VODITELJI RADIONICE

Jasna Ćerić i Ivan Palijan su dugogodišnji učitelji joge i vegetarijanci. Jasna je nakon petogodišnjeg studija nutricionizma stekla titulu magistre nutricionizima. Ivan je i učitelj ayurvedskog kuhanja pa njihova kombinacija znanja i dugogodišnjeg iskustva osigurava da vam ova radionica promjeni način prehrane i način života.

CIJENA, TERMINI I PRIJAVE

Preporučena minimalna donacija za Malu školu kuhanja u SATTVA centru je 100 kn po poglavlju.. Možete je uplatiti prije početka radionice na žiro-račun Udruge SATTVA – Centar zdravlja i sreće ili je ostaviti u kutiji za donacije pri dolasku na radionicu.

Svako poglavlje škole traje oko tri sata i održava se jednom mjesečno, ponedjeljkom, od rujna do lipnja a prijaviti se možete do petka prije radionice na naše kontakte. Termine radionice provjerite na našoj web stranici ili na našem facebooku. Pretplatite se na naš newsletter pa ćemo vam redovno slati obavijesti o održavanju ove i ostalih radionica.

Detalji:

Datum:
12. studenoga 2018.
Vrijeme:
18:00 do 21:00
Cijena:
100EUR
Događaj Category:
Događaj Tags:
, ,

Organizator

Ivan Palijan
Telefon:
091 6000 245
E-pošta:
sattva@sattva-centar.hr
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

SATTVA – Centar zdravlja i sreće
Varaždinska 20 C
Beretinec, Varaždinska županija 42201 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 6000 245
Pogledajte web stranicu Lokacija

Sviđa ti se SATTVA?

Prijavi se na naš newsletter!