Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Osobne konzultacije iz vedske astrologije

19. veljače 2018. u 18:30 do 20:00

350EUR

DUBOKI UVID U NAŠU KARMU

Svi želimo znati što nam se sprema u životu, kakva nas vremena očekuju, ali i kako, te otkuda smo došli ovdje gdje jesmo. Jyotish, odnosno, vedska astrologija nam daje uvid u našu osobnu karmu, stvari koje možemo mijenjati i stvari koje ne možemo.

JYOTISH

Jyotish je drevni hindski ili vedski sustav astrologije koji vuče korijene iz Veda, najstarijeg sustava znanja danas poznatog čovječanstvu. Temelji se na znanju o kozmičkim energijama koje se na Zemlji manifestiraju putem 9 planeta koje su im prijemnici i odašiljači. Te energije se manifestiraju na vanjskom planu, ali i na našem unutarnjem pa ovim znanjem dobivamo uvid u događaje u našim životima i dublje procese iza njih

ŠTO TREBAM ZNATI?

Osim samo interesa za sebe, pitanja o tome tko smo, potrebno nam je i točno vrijeme (sati i minute), datum i mjesto rođenja. Jyotish ne vodi računa o zodijačkim znakovima u horoskopskom smislu pri kojem su sve osobe rođene u odrođeno doba godine istoga znaka, nego priču našeg života otkriva preko ascendenta, specijaliziranih karata i životnih perioda za što nam je potrebno što točnije vrijeme rođenja. Ukoliko ne znamo baš točno vrijeme, nema brige, postoji način da ga izračunamo. Specijalnost jyotisha je u traženju protumjera za sve životne situacije koje želimo izbjeći. Glavne među njima su mantre, drago kamenje i naša duhovna praksa.

KAKO IZGLEDAJU KONZULTACIJE?

Na osnovu vašeg mjesta i vremena rođenja unaprijed pripremamo detaljnu analizu vaše natalne karte koju na konzultacijama komentiramo. Ponesite olovku i papir kako biste zapisali ono što ćete saznati. Tijekom konzultacija u svakom trenutku, kada god osjetite potrebu, možete postaviti pitanje o svemu što vas zanima. Konzultacije traju 90 minuta. Za sve probleme na koje naiđemo, tražimo načina kako da ih se zaobiđe i neutralizira.

CIJENA, TERMINI I PRIJAVE

Cijena osobnih konzultacija iz vedske astrologije je 350 kn. Nakon konzultacija se bilo kada možete javiti s bilo kakvim pitanjem koje imate bez ikakve obavezne naknade. Rezervirajte svoj termin i prijavite se na naše kontakte. Termin dogovaramo barem tjedan dana unaprijed.

JYOTISHI

Ivan Palijan je počeo učiti jyotish i vastu 2010. godine kod Ignaca Perasa, magistra jyotisha i vastua. Iskustvo i dublji unutarnji uvid je stekao brojnim konzultacijama i proučavanjem znanja. Uvijek će vam tražiti najkraći put iz poteškoća i na kraju preporučiti yogu, ayruvedu i neki do programa Umijeća življenja.

Detalji:

Datum:
19. veljače 2018.
Vrijeme:
18:30 do 20:00
Cijena:
350EUR
Događaj Category:
Događaj Tags:
,

Organizator

Ivan Palijan
Telefon:
091 6000 245
E-pošta:
sattva@sattva-centar.hr
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

SATTVA – Centar zdravlja i sreće
Varaždinska 20 C
Beretinec, Varaždinska županija 42201 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 6000 245
Pogledajte web stranicu Lokacija

Sviđa ti se SATTVA?

Prijavi se na naš newsletter!