Otkrivanje beskonačnosti, 8-10. veljače

Duboki online program meditacije s duhovnim učiteljem Sri Sri Ravi Shankarom

U prisustvu velikog učitelja se nešto u nama budi, podsjeća nas na ono što jesmo. A povremeno će nas učitelj također pozvati na putovanje na kojem je moguća dodatna dimenzija transformacije i otkrića.

Ovaj mjesec, globalni mirovni vođa i duhovni učitelj Gurudev Sri Sri Ravi Shankar nam nudi uranjanje u Vigyan Bhairav – izuzetan drevni tekst koji, uz vodstvo, može otvoriti vrata u proširenu stvarnost, prema našem širem sebstvu. Smatra se jednim od suštinski doprinosa čovječanstvu, ovaj uzvišeni tekst otkriva tajne načine življenja u višem stanju postojanja, nudeći puteve do unutarnjeg buđenja i svjesnosti.

Iskoristite ovu rijetku priliku pod vodstvom učitelja koji može pažljivo dešifrirati profinjene tajne ove mudrosti. Tijekom programa, Gurudev će otvoriti dijelove ovog moćnog teksta kao neposredno iskustvo.

Dobrobiti programa uključuju:

  • Povećani osjećaj sreće
  • Povišena usredotočenost i svjesnost
  • Izoštreni intelekt
  • Povećana staloženost
  • Čistoća u umu i djelima
  • Povećana sposobnost donošenja odluka
  • Povišena dinamičnost
  • Otpornost

Što je Otkrivanje beskonačnosti?

Otkrivanje beskonačnosti je izlaganje o Vigyan Bhairavu, ezoteričnom tekstu u kojem Shiva dijeli tehnike kojima se dolazi do višeg stanja svijesti s Božicom Parvati. U Otkrivanju beskonačnosti će Gurudev Sir Sri Ravi Shankar baciti svjetlo na njih i otključati ove tehnike.

Što je Vigyan Bhairav?

Univerzum se proteže do beskonačnosti, ali ta beskonačnost se nikada ne može vidjeti. Religije širom svijeta su tvrdile isto o toj energiji koja pogoni ovaj cijeli univerzum, toj energiji koju svi nazivamo Bog. To što se nikada ne može vidjeti. Nikada ne može spoznati.

Ali što ako se može osjetiti?

Narodna predaja kaže da je Božica Parvati imala isto pitanje. Pa je prišla Bogu Shivi koji joj je dao 112 tehnika kojima može iskusiti beskonačnost u sebi. Tehnike su pokrivene u drevnom tekstu nazvanom Vigyan Bhairav

Zašto bih trebao/la doći na program?

Drevni tekst Vigyan Bhairav na skriveni način objašnjava tehnike meditacije zbog čega je neophodno vodstvo pravog učitelja. Ovaj mjesec Gurudev Sri Sri Ravi Shankar će dešifrirati ova drevna učenja. Uronit će u bit Vigyan Bhairava i voditi te kroz nepoznati meditativni prostor u tebi.

Ovo je prvi puta da se ovaj program prikazuje preko webcasta i da mu bilo tko može pristupiti bilo gdje u svijetu.

Postoje li preduvjeti za pohađanje ovog programa?

Ne. Nije potreban niti Art of Living Program sreće.

Nov/a sam u meditaciji. Mogu li i dalje pohađati program?

Da.

Postoji li minimalna dob za pohađanje programa?

Da. 18 godina je minimalna starost.

Cijena programa

300 kn

Termini održavanja

Petak, 8. veljače – 18:00 – 21:00 sat

Subota, 9. veljače – 18:00 – 21:00 sat

Nedjelja, 10. veljače – 18:00 – 21:00 sat

Mjesto održavanja

SATTVA – Centar zdravlja i sreće, Varaždinska 20 C, 42201 Beretinec. Možete nas kontaktirati na: web: www.sattva-centar.hr, email: sattva@sattva-centar.hr, tel: 042/350-513, mobitel: 091/6000-245 (Ivan).

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.