Pranajame i meditacija – predavanje i besplatan sat

OTKRIJ BESKRAJAN PROSTOR UNUTAR SEBE

Dahom unosimo većinu životne energije u naš organizam, a izbacujemo i najviše stresa i toksina. Da bismo iskoristili naviše od njega, trebamo naučiti pravilno disati. Osim toga, pranayamama usmjeravamo energiju na željena mjesta i budimo suptilne energetske centre u sebi. Nakon toga slijedi vođena meditacija u kojoj potpuno umirujemo um i dostižemo viša stanja svijesti. Ovo je idealan sat za one koji se žele bez napora upoznati s jogijskim tehnikama i za one koji žele brzi i potpuni odmor od svakodnevice

PRANAYAME

Tradicionalne tehnike upravljanja dahom kojima se on usmjerava, zadržava i otpušta kako bi se upravljalo suptilnim energijama i na taj način energiziralo tijelo i um, te otpustile emocije i stres. Naglasak je na obraćanju pažnje na ritmove disanja i njegovo kontroliranje.

VOĐENA MEDITACIJA

Za potpuno iskustvo joge okrećemo pažnju suptilnim razinama našeg bića. U meditaciji ne radimo ništa, ne želimo ništa i nismo ništa. Potpuno se opuštamo i svoj um usmjeravamo unutra, u tišinu.

CIJENA

Sat pranayama i meditacije je otvoren svima. Donacija je dobrodošla, na ulazu u dvoranu je kutijica u kojoj je možete ostaviti.

TERMINI I PRIJAVE

Sat pranayama i meditacije se održava u Sattva – Centru zdravlja i sreće svaku srijedu od 19:30 do 20:15 sati, nakon sata joge. Informirati se možete na naše kontakte, a termin je otvoren svima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.