Proces Vječnosti – regresija u prošle živote

Proces vječnosti (Eternity Process) je meditacija koja nam pomaže u brisanju impresija iz sjećanja. To je moćan proces koji se provodi samo 3 puta u životu, olakšava oslobađanje od stresa ostavljajući nas slobodnima od prošlih sjećanja. Jednom oslobođeni neželjenih sjećanja, doživljavamo jasnoću u životu.

Duša je vječna i bila je ovdje davno prije nego što je postojala u našim sadašnjim fizičkim tijelima i nastavit će se nakon što se ovo tijelo pretvori u prašinu. Proces vječnosti je tehnika regresije prošlog života koja pruža alat za podsjećanje na događaje u našim prošlim životima koji mogu biti uzrok trenutnih obrazaca ponašanja. Ti obrasci mogu biti mentalni ili fizički i mogu biti nešto što se mora promijeniti ili samo razumjeti. Proces nam pomaže da očistimo prošle utiske koji mogu blokirati naš napredak u životu, i tako živimo život potpunije i sretnije.

Proces vječnosti se doživljava slično kao duboka vođena meditacija. Kako ulazimo dublje u vlastitu svijest, tako doživljavamo naš um kao filmsko platno na kojem se odvijaju prošli događaji. Prvo iz ovog života, a onda iz života koji su prethodili ovome. Kako promatramo te slike tako doživljavamo neke senzacije i otpuštamo emocije koje su povezane sa tim događajima. Rezultat je duboko olakšanje, ali i stanje proširene svijesti, jer imamo iskustvo van ovog života i van ovog tijela, počinjemo osjećati da smo puno više od toga. Sve teorije o reinkarnaciji su nakon toga bespotrebne, jer imamo neposredno iskustvo.

Preduvjeti

Za Proces Vječnosti trebamo biti stariji od 18 godina i trebamo završiti Art of Living Program sreće. Sudarshan Kriyu je potrebno raditi prije toga u kontinuitetu barem 30 dana.

Cijena i plaćanje

Cijena Procesa Vječnosti je 300 kn. Uz tu cijenu, preporučena donacija za prostor je 150 kn.

Termini

Proces Vječnosti se održava jedan na jedan, prema dogovoru i traje 3 sata. Dogovorite svoj termin na naše kontakte.

email: sattva@sattva-centar.hr; tel: 042/350-513, mobitel: 091/6000-245 (Ivan).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.