Što je Sri Sri Yoga radionica?

Sri Sri yoga donosi srž joge na jednostavan i radostan način. Kombinacija je tehnika disanja, istezanja, joga položaja, meditacije, opuštanja i jogijskog znanja. Obuhvativši sve ove dragocjene aspekte joge, možemo pogledati izvan razine tijela i izoštriti našu senzibilnost i svjesnost o suptilnijim razinama postojanja.

Prakticiranje Sri Sri Yoge njeguje zdraviji i sretniji način života.

SS yoga radionica traje četiri dana po 2,5 sata.

aol yoga-1

Što mogu pronaći u Sri Sri Yogi?

Sri Sri Yoga tečajevi su dizajnirani za dobrobit tijela, dok istovremeno njeguju vaš um i duh. Bilo da ste početnik ili redoviti vježbač koji želi uroniti dublje u joga praksu, pronaći ćete nešto za sebe u Sri Sri Yoga programu.

Joga nisu samo položaji za uvijanje tijela – to je doživljaj jedinstva tijela, uma i daha – i Sri Sri Yoga vam daje to iskustvo. Idealna za početnike, kao i za naprednije vježbače, koji žele obogatiti svoje tjelesno, emocionalno i duhovno blagostanje.

Sri Sri Yoga 1. dio – Vaš prvi korak prema sretnijem i zdravijem životu

Desetosatni program osmišljen od strane Sri Sri Ravi Shankara, Sri Sri Yoga 1. dio čini jogu zabavnom za učenje. To je mješavina zabavnog zagrijavanja, blagih do srednje intenzivnih joga položaja, osvježavajućih pranayama, vođenih meditacija te jednostavnog, a relevantnog znanja iz drevnih tekstova Patanjali Yoga Sutri.

Redovnim vježbanjem joge naše tijelo jača, um je bistriji, razvija se intuicija, sretniji smo.

Sri Sri Ravi Shankar o jogi

Joga je način života i ne treba se poistovjetiti samo s asanama. Tijelo bez bolesti, dah bez drhtaja, um bez stresa, intelekt bez inhibicije, memorija bez opsesije, ego koji uključuje sve i duša koja je slobodna od tuge znakovi su savršenog yogija. Kao što Krišna kaže u Bhagvad Gita, “Samatvam Yoga Ucyate”, staloženost pojedinca je znak joge.

CIJENA RADIONICE je 500 kn za sve koji prvi put dolaze, a za one koji ponavljaju radionicu cijena je 100 kn.

PRIJAVA

Da biste se prijavili na sljedeću AoL Yoga šestodnevnu radionicu, ispunite PRIJAVNICU!

Ako ste zainteresirani za primanje novosti vezano za Sattva programe prijavite se na naš NEWSLETTER.

SSY logo sample